Djurgårdenstrio gör comeback mot Örebro


Svenska mästarna vände och vann senast mot Mjällby med 2-1. Djurgården, som har tvingats klara sig utan tre viktiga kuggar får nu ett glädjebesked. 

På sin hemsida meddelar DIF att trion Edward Chilufya, Nicklas Bärkroth, och Haris Radetinac är återigen tillgängliga för spel och finns med i matchtruppen som tar sig an Örebro i morgon lördag på bortaplan. 

– Det är ju inga 90-minutersspelare ännu men det ökar våra möjligheter. Både Nicklas (Bärkroth) och Chili (Edward Chilufya) står ju för mycket fart så det ger oss fler valmöjligheter att påverka matchbilder och hur vi vill spela både nu men kanske framför allt på sikt när de tränat några fler pass, säger Kim Bergstrand till klubbens hemsida.  

En som missar matchen är mittfältaren Fredrik Ulvestad som har dragit på sig fyra varningar, vilket betyder avstängning.expressen

Related posts

lämna en kommentar