Astrit Ajdarevic är tillbaka från sin timeout


Det var den 16 juli som Djurgården meddelade att mittfältaren Astrit Ajdarevic skulle ta en timeout från fotbollen. Han har sedan dess tränat på egen hand och inte varit med resten av laget på träningsanläggningen Kaknäs. 

Tillbaka från sin timeout 

– Till alla mina vänner som hört av sig senaste tiden kan jag hälsa att jag och min familj mår bra. Jag kommer att ta en paus från fotbollen för att förhoppningsvis snart återvända fullt motiverad för att göra det jag älskar mest. 

– Tack för all förståelse Henke, Bosse och resten utav laget. Tills dess lycka till laget, sa Ajdarevic då till Djurgårdens officiella hemsida. Efter det har det i sociala medier spridits bilder där han kör individuella träningspass med en personlig tränare. 

För en vecka sedan hade klubben och spelaren en ny avstämning och nu, nästan en månad senare, ser timeouten ut att vara över. 

”Det går åt rätt håll” 

Han tränade inte med övriga truppen under torsdagen men var tillbaka på träningsanläggningen Kaknäs och körde individuellt. Han kommer inom kort att ansluta till träning med övriga laget. Något som lär ske i slutet av nästa vecka.

– Det går åt rätt håll för Astrit och han körde individuellt på Kaknäs under torsdagen. Han kommer inte vara med och köra med övriga gruppen den här veckan. Sedan ska vi ha en ny avstämning någon gång nästa vecka och då kan han återgå till träning med den övriga truppen, säger sportchefen Bosse Andersson. expressen

Related posts

lämna en kommentar