AIK på negativ kvalplats efter ny förlust


Oavgjort mot Kalmar FF.

Förlust mot Mjällby.

Förlust mot Östersund.

Bartosz Grzelak och hans AIK är helt under isen – efter förlusten mot Östersund på hemmaplan befinner man sig nu på negativ kvalplats. 

Ludwig Fritzson gjorde matchens enda mål efter en otroligt fin aktion av Nebiyou Perry som efter att ha fintat upp AIK–försvaret på läktaren hittade Ludwig Fritzson som petade in matchens enda mål under Jakob Haugaard i hemmamålet.

Som om det inte vore nog – Felix Michel, Rasmus Lindkvist och Henok Goitom fick samtliga kliva av på grund av skador, samtidigt som med fem minuter kvar av matchen åkte på en frilägesutvisning.

ÖFK:s seger mot AIK var också klubbens första någonsin.

En besviken Nabil Bahoui:

– Jag är chockad, jag vet faktiskt inte vad jag ska säga. De har väl en chans, gör vi ett misstag så blir vi straffade medan vi måste kämpa ihjäl oss, säger Bahoui i Dplay och fortsätter: 

– Vi vet att vi är så mycket bättre men vi får inte ut det. Vi har inget självförtroende. Vi saknar lite hjärta och någon som visar vägen. Jag har två chanser och borde gjort mål, men vi behöver bara en vinst för att vända på det här. De andra lagen får njuta nu och vara glada – när vi är tillbaka så smäller det.expressen

Related posts

lämna en kommentar