Dennis Hadzikadunic väljer Bosniens landslag


Bosnien-Hercegovina jobbar hårt för att Anel Ahmedhodzic ska välja spel med deras landslag – vilket varit en stor följetong under våren.

SportExpressen har tidigare också berättat att Bosnien-Hercegovina vill säkra upp den 22-årige Dennis Hadzikadunic som lämnade Malmö FF för Rostov sommaren 2018.

– Det är kul och ett kvitto på att jag har gjort det bra. Men allt sådant får ni ta med min agent. Jag fokuserar bara på att spela fotboll, sa Hadzikadunic i slutet av juli. 

Nu har han fattat sitt beslut. Hadzikadunic väljer spel med Bosnien-Hercegovina.

Dennis Hadzikadunic väljer bort Sverige

Det bekräftas av Bosnien-Hercegovinas fotbollsförbund.

– Det stämmer, jag är oerhört glad över att Dennis har tagit det här beslutet och att han vill representera vårt landslag, säger bosniska fotbollsförbundets sportchef Zvjezdan Misimovic.

Svenskbaserade Dario Slomic, med rötter i Bosnien–Hercegovina, har under processen fungerat som kontaktperson mellan det bosniska förbundet och familjen Hadzikadunic.

Dennis Hadzikadunic gjorde 17 matcher och ett mål för Rostov under den föregående säsongen i Russian Premier League. Han spelade också hela matchen när Rostov vann lördagens premiärmatch mot FK Tambov.

LÄS MER: Bosnien jagar ännu en svensk stortalang
LÄS MER: MFF:arna kan välja bort Sverige – jagas av Bosniens landslag
LÄS MER: Uppgifter: Är förlorad för svenska landslagetexpressen

Related posts

lämna en kommentar