Häcken lånar in IFK Göteborgs förre målvakt Pontus Dahlberg


Det var i förra veckan som SportExpressens kunde avslöja att BK Häcken var på gång att göra klart med ersättaren till Peter Abrahamsson. Lagets förstemålvakt skadade korsbandet för en tid sedan och blir borta hela säsongen och eventuellt en bit in på nästa. 

Häcken tog också i förra veckan en första kontakt med Watford angående ett eventuellt lån av den förre IFK Göteborg-målvakten Pontus Dahlberg. 

Lånas in säsongen ut 

Nu är också låneavtalet helt klart. 21-åringen är på plats i Göteborg för att skriva på kontraktet med klubben från Hisingen och övergången väntas bli officiell eventuellt redan under morgondagen eller onsdagen. 

BK Häcken vill helst ha med Dahlberg till det allsvenska mötet med Varberg på torsdag och lånet sträcker sig fram till nästa sommar. expressen

Related posts

lämna en kommentar