Dortmund kommenterar bilden på Jadon Sancho


Det har varit en följetong som pågått i snart ett års tid. Affären såg tidigare i våras ut att spricka på grund av coronakrisens inverkan på fotbollsklubbarnas ekonomi, men nu pekar alla uppgifter på att Jadon Sancho spelar för Manchester United nästa säsong. 

The Guardian har uppgett att Sancho är helt överens med United om det personliga kontraktet, som bland annat innebär en veckolön på drygt 2,8 miljoner kronor. 

United och Borussia Dortmund ska inte vara överens om övergångssumman, men väntas lösa frågan i veckan som kommer. 

Dortmund om bilderna på Jadon Sancho

Men redan i helgen dök Jadon Sancho upp i Storbritannien. 20-åringen, som kommer från London och tidigare tillhört Manchester City, figurerar på bilder från en fest som rapduon Krept and Konan arrangerade. 

Borussia Dortmund har kommenterat bilderna, men kopplar inte ihop dem med någon flytt till Manchester United. 

”Det är vanligt att spelare åker hem mellan träningsläger, om de inte tar några risker. Samma sak gäller för Jadon. Sett till de bilder som visats för oss tycker vi inte att Jadon bryter mot några regler”, skriver klubben i ett uttalande enligt Manchester Evening News. 

Sancho dyker upp på festenFoto: Snapchatexpressen

Related posts

lämna en kommentar