Cristiano Ronaldo bryter tystnaden om CL


2–1-vinsten räckte inte för avancemang till kvartsfinal i Champions League för Juventus. På lördagen har lagets tränare Maurizio Sarri fått sparken och ersatts av legendaren Andrea Pirlo. 

Cristiano Ronaldos gjorde två mål mot Lyon – och bryter nu tystnaden om framtiden på Instagram.

”Säsongen är över mycket tidigare än vi hade förväntat. Nu är det tid för reflektion och analys eftersom kritiskt tänkande som är den enda vägen till förbättring. En klubb som Juventus måste alltid tänka som de bästa i världen, träna som de bästa i världen, så vi kan vara den bästa och en av de största klubbarna i världen”, skriver han. 

Ronaldos syster kritisk

Juventus vann ligan och Ronaldo har gjort 37 mål för sitt lag under den nyligen avslutade säsongen. Portugisen har även gjort elva mål för det portugisiska landslaget. 

”Det är prestationer jag är stolt över och bidrar till nya ambitioner och viljan att förbättra mig själv varje år. Men fansen kräver mer från oss, och vi måste leverera och leva upp till de högsta förväntningarna.” 

Samtidigt går Ronaldos syster, Elma Aveiro, ut och kritiserar stjärnans lagkamrater på Instagram. 

”Du gjorde det bättre än alla, kära bror. Jag är stolt över att se dig spela men en sådan hängivenhet, men tyvärr kan du inte göra allt själv. Det är så fotboll är, men du måste fortfarande tänka att du gjorde ditt bästa och att du fortfarande är den bästa”

 

https://www.instagram.com/p/CDorgwAAx6k/

expressen

Related posts

lämna en kommentar