Adam Comrie död i motorcykelolycka – sörjs av Jhonas Enroth


Adam Comrie var under den gångna säsongen lagkamrat med svenskarna Petter Hansson och Jhonas Enroth i österrikiska Klagenfurt. 

Under lördagen kom beskedet beskedet att den kanandesiska spelaren har avlidit i en MC-olycka. 

”Majoriteten av spelarna i vår nuvarande trupp har spelat med honom under de senaste två säsongerna och i Adam Comrie har vi förlorat en varmhjärtad och humorfrisk lagkamrat som alltid gav sina lagkamrater ett leende på läpparna”, skriver klubben på sin hemsida.  

Sörjs av svenske målvakten

Comrie draftades av Florida Panthers 2008 och under 2013 skrev han på ett kontrakt med San Jose Sharks, men fick spela i NHL-klubbens farmlag. Sedan dess har Comrie spelat i flera olika AHL-klubbar innan han 2018 kom till Klagenfurt där svenske Jhonas Enroth har vaktat kassen under delar av den förra säsongen. 

– Oerhört hemskt det som har hänt, det är konstigt att man satt med honom i omklädningsrummet för några månader sedan, och nu finns han inte längre. Han var väldigt snäll, alltid glad och spred glädje, säger Jhonas Enroth till Sportbladet.

Adam Comrie gjorde 15 poäng på 44 matcher under den senaste säsongen för Klagenfurt. 

 

https://www.instagram.com/p/B5yDxZ9Ac0_/

expressen

Related posts

lämna en kommentar