Drogpåverkad och körkortslös man misstänks för fyra brott efter vinglig färd


Enligt inringaren, som följde efter den kraftigt vingliga bilen, körde föraren bland annat i fel körfält och hade även kört upp på trottoaren. Det ska enligt inringaren även ha slagit gnistor om bilen när den framfördes.

En polispatrull skickades för att lokalisera den vinglige föraren.

När de senare påträffade föraren stannade han direkt på polisens signal.

– När vi kontrollerar föraren visar det sig vara en man i 40-årsåldern som verkade vara påverkad av något. Det visade sig även vara så att mannen saknade körkort, därför tog vi hand om bilnycklarna, säger Susanne Sjögren, befäl hos polisens regionledningscentral.

Mannen fick sedan följa med polisen för kontroll och provtagning.

Efter kontrollen misstänks mannen för fyra brott, olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk, drograttfylleri och vårdslöshet i trafik.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar