Bayern vinner igen – spikas mot Chelsea


Eskil Hellberg ger dig information och spelförslag i sista stund inför helgens tipsomgångar – klicka här (pdf-fil). 

Bästa spikarna

Bayern Munchen besegrar Chelsea igen

1. BAYERN MÜNCHEN–CHELSEA 1

Bayern München besegrade Chelsea på främmande mark och står med mer än ena benet i nästa omgång av Champions League. Det blir minst kvartsfinal.

Fjolårets trea tar hand om poängen

5. MOTHERWELL–DUNDEE UNITED 1

Efter en svag inledning i premiären kom Motherwell i gång. Chanser till kvittering saknades inte och bland annat missade Liam Donnelly en straff. Callum Lang drog på sig rött kort i slutet av matchen och är följdaktlkigen avstängd i helgen. Fjolårets ligatrea sänker Dundee United.

Halmstads BK har siktet inställt på full pott

7. HALMSTADS BK–GAIS 1

HBK gjorde inte säsongens bästa insats när man kryssade mot Ljungskile (0–0). I den senaste hemmamatchen blev det orättvis förlust mot Akropolis. HBK hämtade in 0–2 till oavgjort innan Akropolis avgjorde med en elegant lobb på stopptid. Gais kommer till spel utan August Wänberg och lämnar Örjans vall poänglöst?

Bästa skrällarna

Hamilton har ungt lag – helgardera

3. HAMILTON–ROSS COUNTY X2

Genomsnittsåldern i Hamilton är runt 22 år och laget förmodligen blanda och ge under säsongen. Det finns kvaliteter i laget och sammanhållningen verkar god. Ross County väntar i helgen och matchen är en av de mest svårtippade matcherna på kupongen. Helgardera.

Falkenberg kan gneta till sig poäng

10. FALKENBERG–MALMÖ FF X

Det skiljer massor mellan Falkenberg och Malmö FF, men FFF har en enorm fighting spirit. Laget från havet är obesegrat i de fem senaste omgångarna och en poäng mot IFK Norrköping nyligen kunde lika gärna- eller borde – varit tre. MFF får inte ha en dålig dag. Ta med krysset.

Kalmar FF är på gång och kan skrälla

12. HÄCKEN–KALMAR FF X2

Kalmar FF har fått in nytt blod i laget och KFF har agerat förbättrat på sistone trots stjärnsmällen mot Örebro i går. Häckens förstemålvakt Peter Abrahamsson blev nyligen skadad och blir borta resten av säsongen.expressen

Related posts

lämna en kommentar