Zlatan Ibrahimovic på lyxsemester med familjen i Saint-Tropez


Spekulationerna kring Zlatan Ibrahimovics fotbollsframtid har varit många den senaste tiden. De har både handlat om att svensken skulle kunna komma att ansluta till Hammarby i allsvenskan och en fortsättning i Serie A och Milan. 

Men nu talar allt för att 38-åringen stannar i Milan. Enligt uppgifter i tidningen Tuttosport, enligt Milan News, pågår förhandlingar mellan Ibrahimovic och klubben och det återstår bara detaljer innan kontraktet kommer att skrivas på. 

– Det kommer inte bli en enkel förhandling men vår intention är att behålla honom hos oss. Vi har många unga spelare som kan växa på ett exceptionellt sätt med ”Ibra” vid sin sida, sa sportchefen Paolo Maldini i samband med säsongsavslutningen.

Zlatan Ibrahimovic själv verkar dock ta förhandlingsprocessen med ro. För just nu semestrar han och familjen i franska Saint-Tropez. 

Värd drygt 100 miljoner kronor

Ibrahimovic och familjen ses njuta av semesterdagarna i Frankrike på den lyxyacht som den svenske fotbollsstjärnan köpte för ett par år sedan. 

Lyxyachten, som är 29 meter lång och har en toppfart på 27,5 knop uppges ha kostat Zlatan Ibrahimovic någonstans mellan 100 och 200 miljoner kronor. 

Den är bland annat utrustad med en stor matsal, cocktailbar och ett innovativt garage som viker ut sig för att skapa en strandklubb på vattennivå.

Lyxyacht har också en mastersvit med dubbelsäng och privat lounge, med inbyggt ljud- och karaokesystem.

På semesterbilderna från den franska rivieran syns Zlatan Ibrahimovic bland annat dyka från den enorma båten, sola och umgås med familjen. 

LÄS MER: Dyrast i garaget – kostar 18 miljoner
LÄS MER: ”Vill ha avstånd till alla från mina hem”

Se de största händelserna hittillsexpressen

Related posts

lämna en kommentar