Magnus Pehrsson har hittat ett nytt jobb – blir sportchef i spanska fjärdedivisonen


Med två omgångar kvar lämnade Magnus Pehrsson Kalmar FF efter att ha hamnat i ordbråk med supportrarna. 

Sedan dess har varit tyst kring den 44-årige tränaren. 

Under torsdagen meddelar spanska klubben Velez CF, som spelar i fjärdedivisionen, att Pehrsson blir en ny sportchef. Med sig har han Jesper Norberg. Både två har tidigare jobbat ihop i Kalmar FF. Norberg lämnade KFF i juli i år och i den nya klubben får han rollen som klubbdirektör, något som FotbollDirekt var först att rapportera om. 

– Vi kommer att visa mod genom att vara beredda att utmana oss själva och arbeta hårt varje dag. Vi kommer att förbättra Vélez C.F. från en amatörklubb till en hållbar, professionell klubb steg för steg, skriver Magnus Pehrsson och Jesper Norberg i ett gemensamt meddelande på klubbens hemsida. 

Magnus Pehrsson på presskonferensen 2018 när han fick lämna Malmö FF.



expressen

Related posts

lämna en kommentar