Haris Radetinac klev av i halvtid mot Varberg


Haris Radetinac spelade fram till Emir Kujovics 1-0-mål mot Varberg. Men i den andra halvleken fanns han inte med på planen. Yttern som startat elva av tretton matcher för Djurgården i år hade en skadekänning redan på uppvärmningen. 

– Jag kände av ljumsken på uppvärmningen när vi körde lite avslut, den var lite stel. Och ju längre matchen gick gjorde det mer och mer ont och blev stelare, säger Radetinac och fortsätter:

– Det är ingen bristning eller så men det är bättre att vara klok och gå ut när man har 2-0-ledning och så många matcher framöver. 

Rutinerat. 

– Det kan man säga. Efter så många år måste man ibland ta sådana beslut.

Är det någon fara inför nästa match? 

– Det hoppas jag inte. Jag hade kunnat spela lite till i dag men då hade man riskerat att gå sönder, och det är ändå tre, fyra dagar till nästa match så jag tror inte det ska vara några problem.

Viktig seger för Djurgården

I den andra halvleken, som Radetinac inte såg mycket av då han var inne i omklädningsrummet reducerade Varberg. Men någon kvittering kom aldrig och Djurgården tog med sig alla tre poäng.

Radetinac understryker vikten av segern: 

– Den betyder jättemycket, man måste vinna sådana här matcher också. När det är sämre väder och lite tungsprungen plan och man spelar mot ett lag där alla springer väldigt mycket.expressen

Related posts

lämna en kommentar