Hammarby värvar ytterback från samarbetsklubben IK Frej.


Det var sommaren 2019 som IK Frej värvade Axel Sjöberg. Ytterbacken har spelat i klubben sedan dess men tar nu steget över till Hammarby. Bajen värvar 20-åringen från samarbetsklubben på ett kontrakt över 18 månader. 

Skriver kontrakt med ytterbacken 

Det finns också en option på ytterligare ett år. 

– Axel är en spelare som visat väldigt god attityd och är en ytterback som spelar med stor energi och fart. Vi är mycket nöjda med hans utveckling, och väljer nu att ta över Axel på ett Hammarbykontrakt. Axel kommer dock att stå på utlåningslistan som gör att han kan fortsätta spela matcher i Frej, och samtidigt vara tillgänglig för Hammarby, säger Jesper Jansson till Hammarbys officiella hemsida. 

Förlänger med Aimar Sher

Under dagen meddelade också klubben att man förlängt Aimar Shers kontrakt med ytterligare två år. 

– Aimar är en spelare som har en enorm potential och han har redan nu visat att han har ett stort spel i sig. Det är en spelare som har gått hela vägen genom vår akademiverksamhet, och i år har han tagit stora kliv i sin utveckling. Han konkurrerar nu på allvar om en plats i startelvan, och vi är väldigt glada över att ha förlängt med Aimar och ser fram emot att jobba vidare med honom, säger sportchef Jesper Jansson.

Klockan 19.00 i kväll tar Hammarby mot Falkenberg hemma på Tele2 arena. expressen

Related posts

lämna en kommentar