Alexander Kacaniklic räddade Hammarby – klev av skadad


Hammarby sågs som en het guldkandidat, men har inlett säsongen tungt. 

På onsdagen skulle det bli tyngre. Anton Wede gav bortalaget ledningen redan efter tio minuter efter att Bajen-målvakten släppt en retur rakt ut i straffområdet. 

Ställningen stod sig halvleken ut där Hammarby hade stora problem med att skapa chanser. 

I den andra halvleken ökade hemmalaget tempot, och ökade pressen mot Falkenberg målet som tvingades göra ett målvaktsbyte. Viktor Noring tvingades kliva av och Johan Brattberg ersatte. 

Kacaniklic målskytt och utbytt

Och den nyinbytte målvakten sattes under press direkt. Gustav Ludwigson kom fri, men Brattberg stod för en fenomenal räddning. 

Men kvitteringen skulle komma. Någon minut senare avlossade Alexander Kacaniklic ett skott som rullade in i mål via stolpen. 

Bajen jagade därefter kvitteringsmålet, men skulle drabbas av ett tungt bakslag när Alexander Kacaniklic tvingades att lämna planen. Vid sidlinjen bandagerades stjärnan lår som inte kunde fortsätta. 

”Drog en baksida”

– De där bilderna är inte bra för Hammarby, säger Dplays Jon Persson. 

– Jag tror att Alex drog baksidan, säger Hammarbys tränare Stefan Billborn i Dplay. 

Matchen slutade 1–1 vilket innebär en ny missräkning för Hammarby. 

– Vi kom hit för att vinna matchen. Sen är det synd att vi fick en varning för maskning efter sju minuter. Domaren har förutfattades meningar om att vi ska maska, säger Hans Ekelund, tränare i Falkenberg. expressen

Related posts

lämna en kommentar