Ex-fruns ilska efter bilderna på Boris Becker


Boris Becker, 52, har varit på lyxsemester tillsammans med Björn Borg, 64. Tennislegendarerna sågs förra veckan på en båt utanför Ibiza. Med på båten fanns också Borgs fru Patricia och sonen Leo. Becker hade sällskap av bland annat flickvännen Lilian de Carvalho Monteiro och sonen Amadeus.

Bilder från semestern ute i medelhavet har spridit sig. Och nu har de fått Boris Beckers ex-fru Lilly Becker, 44, att reagera. Specifikt bilderna på när Lilian de Carvalho Monteiro smörjer in Lillys son Amadeus.

I ett ilsket inlägg på Instagram, som hon senare raderade, skriver hon:

Låt mig säga det här sättet så du förstår: under den här tiden med corona! Du är den andra tjejen inom sju månader att göra frukost – pizza – pannkakor till min son.

”Snälla respektera min son”

Hon fortsätter:

Snälla respektera min son och gå och ta bilder i din söta bikini och fantastiska kropp med Boris Becker, men jag ber dig att hålla dig borta från min son! Boris kommer inte att säga det till dig, men då kommer jag att göra det så du förstår budskapet! Ha en underbar semester utan att röra min son!

Lilly Becker och Boris Becker separerade 2018 efter nio års äktenskap. Paret fick sonen Amadeus 2010.

Efter att hon valde att ta bort inlägget har tyska Bild pratat med henne.

– Jag har gjort min ståndpunkt tydlig, säger Lilly Becker till tidningen.expressen

Related posts

lämna en kommentar