Carlo Pellegatti om förvirringen efter uppgifter om Zlatan Ibrahimovic


Under måndagen spreds uppgifter om att Zlatan Ibrahimovic har kommit överens om ett nytt kontrakt med Milan.

På bland annat Twitter skrev flera italienska medier om att svensken är på plats i Monte Carlo med Mino Raiola och en medlem från Milans organisation. Där hade de kommit överens om ett kontrakt på 1+1 år, en lön på 5 miljoner euro om året och ytterligare bonusar.

Uppgifterna kom från den italienska journalisten Carlo Pellegattis youtube-kanal men när SportExpressen når honom menar han att något kontrakt inte är klart.

– Nej, nej, det är inte sant. Jag säger inte de sakerna. Om du tittar nu så har de ändrat titeln (på youtube-klippet). Jag säger inte det. Ibrahimovic är i Monte Carlo med Raiola, visst. Och han väntar kanske så småningom på någon medlem från Milan. Det är annorlunda, säger Carlo Pellegatti.

Pellegatti förklarar förvirringen kring Zlatan

Så det vi har läst på Twitter är inte sant?

– Bravo. Det är inte sant. Jag har inte sagt det. Jag vet inte om någon medlem från Milan kommer till Monte Carlo eller om Raiola och Ibrahimovic åker med helikopter till Milano. Men det är inte långt bort, det är inte Sverige. Han är i Monte Carlo, det är inte så långt bort från Milano.

Carlo Pellegatti berättar att Raiolas organisation håller till i Monte Carlo.

– Grejen är att Raiola har sitt hus i Monte Carlo, han bor där. Hans hus är varken i Holland eller i Italien, det är i Monte Carlo.

Så du tror inte att de kommer diskutera ett kontrakt när de båda är där?

– Jag vet lite om det. Jag tror att de kan försöka erbjuda honom fem miljoner euro plus bonusar. Kanske har de möjlighet att förlänga till säsongen 2021/2022 också.

LÄS MER: Uppgifter: Zlatan väljer att stanna
LÄS MER: Förhandlar – men är inte överens om Zlatans lön
LÄS MER: Avslöjar Milans planer – efter mystiska bildernaexpressen

Related posts

lämna en kommentar