Han fick bästa tänkbara spår


V75-1

4 Unoicsdue Gnafa imponerade stort när han vann i Halmstad. Han värmde bättre än någonsin senast men fick lägga några speeder under ett lopp över tre varv och fick ge sig strax före mål mot Who´s Who. På lördag är det anmält barfota runt om och Unoicsdue Gnafa tävlar i en amerikansk vagn. Toppchans.

V75-2

Finalen i klass II håller god klass. Det är svårt att gå emot 7 Champ Lane som efter rejäl forcering till spets vann säkert i Bollnäs. Han är under utveckling och tippas före segervane 6 Newport Beach. Det är en bit till tredjehästen i loppet. 2 Arvid S.H. har läget och formen är dessutom på topp.

V75-3

Robert Berghs 5 Power vann Kriteriet i fjol efter våldsam rusch till ledningen på första långsidan. Han är segerlös efter fyra försök i år och kommer tillbaka efter några månaders uppehåll. Han blir att räkna med direkt. 6 Aramis Bar är ett givet segerbud.

V75-4

4 Sunettan Palema vann sitt försök från ledningen och siktet är inställt på repris. 9 Anthara Bi vinner ofta och kommer från rejäl insats. 14 Millie Millionaire och 15 Karamell Hill gör säkert bra insatser men får för långt fram?

V75-5

Finalen i Bronsdivisionen är öppen. 12 Ivory Di Quattro har svårt läge och det är nästan omöjligt att vinna en final från spår tolv på Åby. 4 Atik D.L. har bra form och 9 Hobby De L´iton har mått bra av genomköraren senast. Gardera!

V75-6

9 Harran Boko värmde strålande senast och levererade i loppet. Han borde få en fin position trots bakspåret och tippas i ett öppet lopp. Flera av hästarna verkar vara på väg ned i form och loppet ska garderas. 8 Zap Di Girifalco är ett hett segerbud trots spåret. Glöm inte bort 3 Sevilla.

V75-7

2 Cokstile fick bästa tänkbara startspår. Han har sämst varit tvåa i år efter sex starter trots medverkan i flera storlopp, bland annat Elitloppet och Hugo Åbergs Memorial. Intrycket på 6 Who´s Who på Jägersro var mäktigt och 8 Moni Viking tål att dra upp spurten tidigt.

Årets upplaga av Åby Stora Pris blir ett häftigt lopp att titta på.expressen

Related posts

lämna en kommentar