Naomi Osaka slår tillbaka – efter kommentarerna


Redan som 20-åringen slog Naomi Osaka stora idolen Serena Williams i US Open-finalen. Sedan dess har japansk-amerikanskan fortsatt rada framgångar.

Hittills har det blivit två grand slam-titlar och bankkontot är fullt.

Naomi Osaka har enligt Forbes tjänar 350 miljoner kronor det senaste året, både på prispengar och på sponsoravtal. Det är en rekordsumma, mer än någon annan kvinnlig idrottare någonsin dragit in under ett års tid.

Stjärnan som i dag är 22 har även ett sort följarantal på sociala medier med över en miljon Instagramföljare. Det innebär ibland många åsikter.

”Det skrämmer mig”

Nyligen delade Naomi Osaka med sig av två bikinibilder på Instagram. Något som fick ett antal följare att reagera.

Jag vill bara säga att det skrämmer mig hur många som har kommenterat att de vill att jag ska behålla min oskyldiga image och inte försöka vara någon som jag inte är”, svarade hon på kritiken på Twitter.

Hon fortsätter:

Du känner inte mig, jag är 22, jag har på mig bikini vid polen. Varför känner du ett du kan kommentera vad jag ska ha på mig”, avslutar stjärnan.

https://www.instagram.com/p/CCWF4KQJBGG/?hidecaption=truehttps://www.instagram.com/p/CC07-lBp2Jb/?hidecaption=true

expressen

Related posts

lämna en kommentar