AIK får effekt direkt efter sitt tränarbyte


Helsingborg–Hammarby 2

Helsingborg har spelat upp sig efter dålig start. Nu väntar ett offensivt stark Hammarby. Bajen behövde segern över Örebro och har kapacitet att klättra i tabellen. Utgångstecknet är givet. 

Kalmar FF-AIK 2

Kalmar FF räddade en poäng i slutsekunderna mot Mjällby. Fidan Aliti är avstängd. AIK har endast en seger på de nio senaste matcherna. Tänder storlaget till av tränarbytet? Utgångstvåa.

Norrby–Jönköping 2

Norrby skapade gott om chanser och borde gjort något mål mot AFC Eskilstuna. Jönköping kvitterade sent mot Sundsvall. Ett par spelare gör comeback men man är inte ordinarie än. Tvåa.

IFK Göteborg–Malmö FF 2

Oscar Lewicki och Sören Rieks blev skadade när Malmö FF förlorade finalen i svenska cupen mot IFK Göteborg efter förlängning. MFF kommer vara taggat efter förlusten och tar revansch?

Varbergs Bois–Östersund 1

Varbergs Bois har varit nederlagstippat i de flesta av omgångarna men nykomlingen har tagit för sig rejäl. Mot Elfsborg kom kvitteringen på stopptid. Östersund får det svårt i Halland? Etta.

Akropolis-Gais 1

Akropolis har haft marginalerna med sig mot Västerås och HBK, men det finns kvaliteter hos nykomlingen. Målvakten Samuel Brolin är en av seriens främsta.Nikola Vlasic är hypereffektiv framför mål. 

Haugesund-Stabaek X

Haugesund har spelat mer defensivt på sistone och det var nödvändigt. Stabaek avslutade fjolåret strålande och blev först i serien med att ta  poäng av Bodö/Glimt. Bortalaget får med sig poäng?

Odd–Rosenborg X

Odd har kommit i gång på sistone och tagit dubbla triumfer. Samtidigt har motståndet varit svagt. Rosenborg är inte som förr och ligger långt efter Bodö/Glimt och Molde i tabellen. Avstå spel.expressen

Related posts

lämna en kommentar