Martin Spelmann klar för Mjällby


Martin Spelmann, senast i norska Strömsgodset, är klar för Mjällby AIF. Den 33-årige danske mittfältaren förstärker Listerklubben under återstoden av säsongen 2020 och kan enligt Mjällbys hemsida utöver wingback även spela på samtliga mittfältspositioner.

– Martin kan användas på flera positioner vilket kommer vara värdefullt med det fortsatt tighta spelschemat. Dessutom har han en stor rutin från spel i de högsta ligorna i Skandinavien. Vi har fått väldigt goda referenser om spelaren och vi hoppas och tror detta kommer vara ett väldigt bra tillskott för Mjällby AIF, kommenterar sportchef Hasse Larsson till klubbens hemsida. 

Spelmann har tidigare under karriären även representerat AGF Århus och Horsens, samt spelat i turkiska Genclerbirligi. Mittfältaren har också gjort sex matcher för det danska U21–landslaget.

LÄS MER: Allsvenska profilen klar för Mjällby AIF
LÄS MER: Marko Johansson återvänder till MFF
LÄS MER: Lämnade Sirius – klar för allsvensk rivalen Mjällbyexpressen

Related posts

lämna en kommentar