Zlatan Ibrahimovic har bestämt sig för att stanna


Den senaste veckan har flera medier i Italien menar att Zlatan Ibrahimovic ser positivt på att spela ytterligare en säsong i AC Milan. 

I helgen åkte den svenske stjärnan på blixtvisit till Monte Carlo för ett möte med agenten Mino Raiola, och under onsdagen uppgavs det att Raiola rest till Milano för att träffa klubben under de kommande dagarna. 

Nu skriver Gazzetta dello Sport att Zlatan Ibrahimovic har bestämt sig för att bli kvar i Milan. Enligt tidningen kommer parterna att sätta sig ner för att diskutera avtalet inom kort. Kontraktet lär innebära att Zlatan, precis som det tidigare rapporterats, går ner i lön till 40 miljoner kronor om året. Samtidigt ska det innehålla ett antal bonusar, som betalas ut vid exempelvis framgångar i Europa League och om Milan når Champions League-spel efter nästa säsong. expressen

Related posts

lämna en kommentar