Jack Drury klar för Växjö Lakers


Jack Drury har spelat för USA i de senaste två juniorvärldsmästerskapen och under säsongen var han en poängmaskin för Harvard University med sina 39 poäng på 28 matcher i den amerikanska collegeligan. 

Nu är amerikanen klar för Växjö Lakers.

– Jag känner mig extremt förväntansfull och tacksam över den här möjligheten. Självklart ser jag fram emot att få ansluta till en framgångsrik klubb som Växjö Lakers. Jag vet att SHL är en tuff liga med hängivna fans. En utmaning som jag är redo att anta, säger Drury till klubbens hemsida.

– Jack är en av sin kulls bästa tvåvägscentrar. Det ska bli väldigt kul att få in den nivån på talang, kommenterar klubbens sportchef Henrik Evertsson.

Kontraktet är skrivet på ett år.

 

LÄS MER: Bekräftar: Brendan Shinnimin lämnar
LÄS MER: Klar för sitt fjärde lag på bara ett år
LÄS MER: Drömvärvningen klar – återvänder till Växjöexpressen

Related posts

lämna en kommentar