Filip Sjöberg lämnar Helsingborgs IF – klar för Dalkurd


Filip Sjöberg, fostrad i Helsingborgsklubben Eskilsminne, lämnar HIF för Dalkurd. Mittfältaren som debuterade för HIF i superettan våren 2018 har gjort 19 matcher för HIF, och gjorde så sent som i matchen mot AIK sin första allsvenska poäng.

– Som Helsingborgsgrabb är det jobbigt att behöva säga adjö och tacka för mig. Jag är lycklig över att ha fått uppleva fina stunder som HIF-spelare med ett avancemang från superettan till allsvenskan som det starkaste minnet. Jag är helt övertygad om att jag tar rätt steg i min utveckling genom att gå till en klubb som passar mig bra, där jag kommer få spela och utvecklas vidare. Innan jag vänder blad i min karriär skulle jag vilja tacka alla supportrar, lagkamrater men speciellt Jonas Ohlander (akademichef), Jens Karlsson (utvecklingschef) och A-tränarna som har lärt mig otroligt mycket, säger Filip Sjöberg i pressmeddelandet.

LÄS MER: ”Allsvenskan är en väldigt defensiv liga”



expressen

Related posts

lämna en kommentar