AIK har bestämt sig för Bartosz Grzelak


I måndags kom beskedet att AIK sparkar tränaren Rikard Norling. Kort därpå kunde SportExpressen berätta att Bartosz Grzelak var klubbens huvudkandidat i jakten på en ersättare – och att parterna hade planerat in ett möte redan under måndag kväll.

Sen dess har AIK fört diskussioner med ytterligare två tränare. Men nu har de alltså bestämt sig för Grzelak.

Enligt uppgifter till SportExpressen väntas parterna göra klart de sista detaljerna i kontraktet under dagen och om inget oförutsett inträffar presenteras 41-åringen som ny AIK-tränare i kväll eller senast i morgon.

”Som vi tidigare bekräftat är han en kandidat vi träffat, når AIK en överenskommelse med någon om chefstränarrollen så kommunicerar vi det enligt våra rutiner”, skriver AIK:s sportchef Henrik Jurelius i ett sms.

Bartosz Grzelak var assisterande tränare till Rikard Norling under guldåret 2018 och kommer närmast från jobbet som assisterande tränare för Sveriges U21-landslag.

AIK ligger tolva i tabellen, efter elva omgångar av allsvenskan.

SportExpressen har sökt Bartosz Grzelak.expressen

Related posts

lämna en kommentar