Manchester United jagar Gabriel Magalhaes – kan ersätta Lindelöf


Det är trovärdiga Sky Sports som skriver att Manchester United spanar in Lille-stjärnan, i jakten på en ny mittback. Enligt Sky är även PSG, Everton och Napoli intresserade av att värva Gabriel Magalhaes. 

Skulle värvningen gå genom innebär det konkurrens för den svenske backen Victor Nilsson Lindelöf, då Harry Maguire – rekordvärvningen från Leicester – anses vara gjuten på den ena mittbackspositionen. Lindelöfs kontrakt med United sträcker sig över säsongen 2023/2024, och i avtalet finns dessutom en option på ytterligare ett år.

Den 22-årige brassen Gabriel Magalhaes, som tillhört Lille sedan 2017, uppges kosta drygt 200 miljoner kronor. 

 

LÄS MER: Uniteds plan – efter VNL:s drömkontrakt
LÄS MER: ”Svensken har inte gjort mycket fel”



expressen

Related posts

lämna en kommentar