Behrang Safari om kostsamma missen i finalen mot IFK Göteborg


Malmö FF kontrollerade matchen och var på väg mot sitt första cupguld på 31 år. Men med fyra minuter kvar av full tid snubblade Behrang Safari och tappade bollen. 

Mattias Bjärsmyr snodde åt sig den och passade Pontus Karlsson Lagemyr som kvitterade. 

– Det kändes lite overkligt. Gjorde jag verkligen detta?, säger Safari som givetvis var mycket besviken efter den förlorade titeln. 

– Jag fastnade på bollen. Det var ett väldigt dåligt läge eftersom det blev mål på det. Det känns riktigt tråkigt, men jag tar fullt ansvar för det. Grabbarna kämpar på. Alla har blivit hårt matchande. Jag vet att det var slut i tanken för många spelare, sen gör jag det hör misstaget. Jag tar på mig det, helt och hållet. 

Byttes in i första halvlek

Safari byttes in i den första halvleken som mittback efter att Oscar Lewicki klev av skadad. 

– Det är ganska ovant att spela på den positionen. Men sådana här misstag ska inte hända ändå. Jag tar ett felbeslut, vid en felaktig tidpunkt. Det känns som jag sätter laget i skiten, säger han och fortsätter:  

– Jag har inte varit med om något liknande i sådana här stora matcher. 

Nu befarar MFF-spelaren några tuffa dagar framöver. 

– Det finns inget att tänka på. Det kommer bli ganska hårt mot mig under de kommande dagarna. Då gäller det att stänga av. Det finns säkert folk som är jätteförbannade på mig. expressen

Related posts

lämna en kommentar