Zlatan Ibrahimovic och Milan inte överens om lönen


Den svenska superstjärnans framtid har under en längre tid varit oviss. Ibrahimovics kontrakt med Milan går efter den nuvarande säsongen – och svensken är beredd att förlänga med den italienska storklubben. 

Men Ibrahimovic har bråttom, enligt MilanNews som hänvisar till SportMediaset. Samtidigt kommer svensken och Milan inte överens om en lön. Tillsammans med sin agent Mino Raiola har svensken varit i kontakt med Milan och meddelat att han vill ha 60 miljoner för nästa säsong. 

Zlatan och Milan inte eniga

Milan har dock ”enbart” erbjudit svensken 40 miljoner kronor per säsong – plus bonusar. 

Milan har sedan tidigare förlängt kontraktet med tränaren Stefano Pioli. Det har också öppnat för Zlatan Ibrahimovic att stanna i storklubben. 

Men det finns ytterligare tecken som tyder på att Zlatan kommer att stanna i Milano. När den italienska storklubben presenterade sina nya matchtröjor inför nästa säsong var Ibrahimovic med i presentationsvideon, vilket får Milan-fansen att hoppas om en fortsättning för svensken i Rossoneri-klubben. expressen

Related posts

lämna en kommentar