Brentford i playoff-final – trots Pontus Janssons jättetabbe


Pontus Jansson startade för sitt Brentford i det andra play off-mötet mot Swansea. Den första matchen vann Swansea med 1–0. Brentford var därmed tvingat att vinna returen på hemmaarenan Griffin Park för att hålla drömmen om Premier League levande. 

Brentford tog snabbt ledningen och ledde med 2–0 i halvtid. Hemmalaget utökade sedan till 3–0 genom Bryan Mbeumo, innan Swansea reducerade i slutet av matchen efter ett misstag av den svenske mittbacken som försökte rensa bollen genom en klack. Talangen Rhian Brewster tackade för bjudningen och lobbade in 1–3, med räckte inte. 

Pontus Jansson och Brentford är vidare till play off-finalen där ett avancemang till Premier League står på spel. Där väntar antingen Fulham eller Cardiff som möts under torsdagen. expressen

Related posts

lämna en kommentar