Zlatan Ibrahimovic frontar ny kampanj – talar för framtid i Milan


Stjärnsvenskens kontrakt går ut om ett par dagar och för några veckor sedan tydde det mesta på att han inte blir kvar i AC Milan. 

Men sedan bestämde sig klubben för att fortsätta satsa på tränaren Stefano Pioli genom att ge honom ett nytt tvåårskontrakt. 

Det har också öppnat för Zlatan Ibrahimovic att stanna i storklubben. 

I helgen reste anfallaren till Monaco där han ska ha haft ett möte med agenten Mino Raiola, och då började flera italienska tidningar rapportera om att han kommer att förlänga kontraktet med Milan. 38-åringen ska till och med vara beredd att gå ner i lön rejält för att stanna ytterligare ett år. 

Presenterade ny matchtröja

Under måndagskvällen publicerade ”Ibra” en film på Instagram inifrån en helikopter och han såg ut att vara på väg till Milans träningsanläggning Milanello. 

”Presidenten anländer”, var svenskens budskap. 

Nu kommer ännu ett bevis på att Zlatan faktiskt kommer att stanna (?) i Milan. 

För när mästarklubben presenterade den nya matchtröjan inför säsongen 2020/21 var Ibrahimovic med i presentationsvideon. Bilder som Milan spred på sina sociala medier-kanaler visar en Zlatan iklädd den nya matchtröjan. Ett tecken på att klubbens ledning och tränare Pioli räknar med honom nästa säsong. 

LÄS MER: Avslöjar Milans planer – efter mystiska bilderna
LÄS MER: ”Har frågat efter att få behålla Ibrahimovic”expressen

Related posts

lämna en kommentar