Rebekah Vardy om tunga tiden efter bråket med Coleen Rooney


Det var ett märkligt bråk som blossade upp mellan de båda fotbollsfruarna Rebekah Vardy och Coleen Rooney i oktober förra året.

Coleen Rooney som är fru till Wayne Rooney märkte att allt som hon skrev på sitt privata Instagram-konto läckte vidare till The Suns tabloider. Hon misstänkte att personen som läckte var Rebekah Vardy, fru till Jamie Vardy. 

Därför testade hon att göra ett Instagram-inlägg som bara Vardy kunde se och när även detta inlägg läckte till The Sun konstaterade Coleen Rooney på sitt öppna Instagram-konto: 

”Nu vet jag med all säkerhet vilket konto och vilken individ som det har kommit från. Jag har sparat skärmdumpar av alla mina inlägg som visar exakt vilken person som har sett dem. Det är… Rebekah Vardys konto.”

Rebekah Vardy avslöjar sin tunga tid

Coleen Rooneys anklagelse ledde till ett stort bråk och i maj försökte hon och Rebekah Vardy lösa konflikten via ett videosamtal. Det gick dock inget vidare och i stället bestämde sig Vardy för att stämma Rooney för förtal.

Nya dokument från domstolen, som BBC tagit del av, avslöjar nu hur Rebekah Vardy mått under tiden efter den uppmärksammade händelsen.

Enligt dessa dokument kände sig Vardy självmordsbenägen och Rooneys anklagelse påverkade hennes mentala och fysiska hälsa.

”Hon led av svåra panikattacker som ledde till ångest och rädsla att lämna huset”, står det i dokumenten som är skrivna av Vardys advokater.

Vardy var gravid i sjunde månaden när Rooney anklagade henne och ”togs till sjukhus tre gånger under återstoden av graviditeten eftersom hon fick ångestattacker till följd av inlägget och efterdyningarna av det”.

Rebekah Vardy hävdar också att Coleen Rooney hade planerat sin attack för att skada henne och göra henne till syndabock, vilket också skett när hon blivit attackerad i sociala medier.

”Anklagelserna mot henne har orsakat en allvarlig skada för hennes rykte, personlighet, integritet och ärlighet”, slår hennes advokater fast.

LÄS MER: Avslöjar spelarfruns svek: ”Varit en börda i mitt liv”
LÄS MER: Fotbollsfruarnas bråk – ska mötas i rätten
LÄS MER: ”Helt förkrossad – flyger hem från lyxsemestern”expressen

Related posts

lämna en kommentar