Camilo Villegas i sorg efter dotterns tragiska död


2008 var colombianen Camilo Villegas rankad som nummer sju i världen. 

Nu har han och frun Maria drabbats av en familjtragedi. 

Tvååriga dottern Mia har gått bort efter en tids sjukdom. Det var i februari i år som Mia började må dåligt och senare upptäckte läkarna en hjärntumör. 

– Efter operationen slutade inte smärtan. I stället började den växa och blev rätt aggressiv. Läkarna berättade för oss att vi genast behövde starta behandling. Jag frågade hur farlig tumören var och de svarade: ”Mia kommer förmodligen inte överelva”, säger Camilo Villegas enligt The Sun.  

”Vet inte var min hjärna är just nu”

Inför en PGA-tävling förra månaden bröt den 38-årige golfstjärnan ihop när han skulle berätta om dotterns bortgång. 

Jay Monahan, PGA-kommissionären, gick officiellt ut och sörjde tragedin. 

– PGA Tour är djupt ledsen efter att ha förlorat en familjmedlem, Mia Villegas. Vi står tillsammans med Camilo och Maria och våra tankar går till Villegas familj, säger Monahan. 

När familjen hade det som svårast var det sporten golf som var ljuset i mörkret. 

– Jag älskar golf. Min fru (Maria) ville att jag skulle komma hit och spela, för att tänka på annat. Jag vet inte var min hjärna är just nu, men jag vet var mitt hjärta är. Du måste lyssna på dem som älskar dig, säger 38-åringen. 

https://www.instagram.com/p/BsEc9u3HitE/https://www.instagram.com/p/Bv71tmZncG6/

Prins Daniel: ”Det gick helt okej”.

expressen

Related posts

lämna en kommentar