Brendan Shinnimin lämnar VÄxjö Lakers


Brendan Shinnimin är en av SHL:s största profiler och har växt till en riktig publikfavorit under sin tid i Växjö.

I början av juni uppgav Smålandsposten dock att klubben ville göra sig av med kanadensaren, med anledning av flera incidenter under säsongen som lett till att ledningen ska ha behövt lägga energi på att ha ”kvartssamtal” med spelaren.

Nu bekräftar sportchefen Henrik Evertsson Växjös beslut att gå skilda vägar med Shinnimin.

– Vi känner inte att vi har möjlighet att ge honom den roll och utrymme som det var tänkt från början. Han kommer inte återsamlas med laget utan får fokusera på vad som komma skall i hans fortsatta karriär. Men det är inga hard feelings, tråkigt men det händer hela tiden, säger han.expressen

Related posts

lämna en kommentar