Zlatan Ibrahimovic med mystisk film – kan stanna i Milan


Hammarby? Lägger av? En säsong till i Milan? 

De tre huvudspåren kring Zlatan Ibrahimovics framtid har de senaste dagarna främst handlat om det sistnämnda. 

I helgen reste 38-åringen till Monaco, enligt uppgifter för ett möte med agenten Mino Raiola. Därefter uppgav flera italienska medier att Zlatan är nära en förlängning med Milan – och att han till och med kan tänka sig att gå ner i lön för att stanna ytterligare en säsong. 

På måndagskvällen publicerade anfallsstjärnan en film på Instagram, inifrån en helikopter som landar på Milans träningsanläggning Milanello. Till klippet skriver Zlatan: ”Presidenten anländer”. 

Zlatan Ibrahimovic kan stanna i Milan

Som vanligt är det svårt att avgöra hur stjärnans olika inlägg ska tolkas, men i Italien ser bland annat Milan News det som en möjlig hint om att en fortsättning i Serie A är aktuell. 

I lördags sa Zlatan så här i ett annat videoinlägg på sociala medier:

”Så ni trodde jag var slut? Att min karriär var över? Ni känner inte mig. Jag är Zlatan Ibrahimovic och jag värmer bara upp”.

Enligt Sempre Milan, som citerar Sportmediaset, handlar Milans framtidsplaner nu endast om Zlatan Ibrahimovics vara eller icke vara i klubben. Skulle svensken stanna kommer portugisen Rafael Leao fungera som hans ersättare, och den sportsliga ledningen vill i så fall investera i en ny mittfältare. 

I ett scenario där Zlatan Ibrahimovic lämnar Milan ska klubben i stället sikta in sig på att köpa en renodlad striker, för minst 500 miljoner kronor. 

 

LÄS MER: Han kan få Zlatan att flytta: ”Ett stort bråk”
LÄS MER: Het konfrontation mellan Zlatan och Milan-bossen
LÄS MER: Uppgifter: Fiorentina har pratat med ”Ibra”expressen

Related posts

lämna en kommentar