Han blir bortglömd – kan skrälla i V75-7


V75-1

1 Van Gogh Z.S. vinner ofta och får tipset. Björn Goop har bra stallform och 3 Jackpot Vrijthout vann på bra tid senast. Stänkaren i loppet är 4 My Dream Art, som är mycket bättre än vad raden antyder.

V75-2

9 Expensive är en fin häst hos Fredrik Linder och brukar gå bra för Örjan Kihlström. Trots bakspåret är han ett givet bud. 3 The Bald Eagle och 10 Jamaica Boko har god kapacitet.

V75-3

1 Heavy Sound vann på strålande vis i comebacken. Han är knappast sämre med loppet i kroppen och om han håller upp innerspåret blir han mycket svårslagen. Skulle han bli av med ledningen blir loppet vidöppet. 4 Diamanten kan öppna raskt vid laddning och är ett motbud.

V75-4

7 Våler Nikolai var alldeles för pigg senast och gjorde bort sig med galopp. Han gick snabbt efteråt och även om han felat någon gång tidigare i voltstart är galopprisken liten. Våler Nikolai brukar besegra 8 Eld Rask och 9 B.W. Rune.

V75-5

6 Civilion galopperade från bakspår som storfavorit i Årjäng. Han har framspår nu och utan felsteg är han hästen att besegra i loppet. Det blev för tufft för 2 Matteo senast, men han är en V75-häst. 9 Adriatic Kronos har varit fin på sistone.

V75-6

10 Man At Work tippas trots bakspåret. Det är många om budet och 3 Macelleria, 6 Jaques Noir och segervane 7 Giant Shadow är tidiga.

V75-7

Sommartravets final med hela 300 000 i förstapris är ett bra lopp. Det har skrällt i det här loppet tidigare och 3 Exclusive Matter blir nog bortglömd. Utgångstipset till 11 Vae Victis Club som svarade för imponerande debut för Daniel Redén.expressen

Related posts

lämna en kommentar