Kylian Mbappe pryder omslaget av Fifa 21


Förra året var det Eden Hazard som fick den stora äran. I år är det alltså PSG:s Kylian Mbappe som axlar rollen som omslagspojke i den senaste upplagan av det populära tv-spelet. Det meddelade EA sports på torsdagen. 

– Jag har spelat det här spelet sedan jag var ett barn och jag är hedrad över att få representera en ny generation av fotbollsspelare och få vara en del av den skara fantastiska spelare som jag nu delar den här äran med, säger han i en kommentar.

Spelet förväntas komma ut den 9 oktober.

”Jag kommer vara här oavsett vad”

21-åringen slog igenom ordentligt i VM 2018 där han hjälpte Frankrike ta hem guldet.

– Att vara på omslaget på Fifa är en dröm som går i uppfyllelse.

– Det här är ännu en stor milstolpe, säger Mbappe.

Med 30 mål den här säsongen i Ligue 1 ryktas anfallaren vara på väg bort från PSG. Bland annat har storklubbarna Real Madrid och Liverpool rapporterats slita i stjärnan.

Men enligt honom själv kommer han att fortsätta i Parisklubben även nästa säsong.

– Jag kommer vara här oavsett vad, säger han till Bein Sports.expressen

Related posts

lämna en kommentar