Arsenal är intresserade av Wolves anfallare Raul Jimenez


UPPGIFTER: Arsenal är intresserade av Wolves anfallare Raul Jimenez, enligt Le10Sport. Både Alexandre Lacazette och Pierre-Emerick Aubameyang framtid i klubben rapporteras vara osäkra och då ska Jimenez vara ett alternativ.

Arsenal är inte ensam om att ha fått upp ögonen för 29-åringen. Enligt sajten ska även Juventus följa den mexikanska landsmannen. Sedan tidigare har han också kopplats samman med Manchester United.

Raul Jimenez har stått för en fin säsong och noterats för 26 mål på 52 framträdanden. Framgången har gjort honom till en publikfavorit i Wolverhampton och enligt klubblegenden John Richards är Jimenez målproduktion ”ovärderlig” för klubben.

Wolves ligger just nu sexa i Premier League med en omgång kvar. I morgon söndag ställs laget mot Chelsea.expressen

Related posts

lämna en kommentar