Manchester City är nära två tunga värvningar


Landslagsmittfältaren Sam Mewis lämnar amerikanska ligan och regerande mästarna North Carolina Courage. Eftersom Courage åkte ur NWSL Challenge Cup i kvartsfinalen kan 27-åringen lämna för England och Man City omedelbart, uppger The Athletic.

Superstjärnan Rose Lavelle ser inte ut att vara långt efter.

”Överväger sina alternativ”

Enligt sajten ska Lavelle överväga ett erbjudande från City just nu. Hennes nuvarande lag Washington Spirit har även de åkt ur NWSL Challenge Cup.

– Hon överväger sina alternativ, säger en källa till The Washington Post som har samma uppgifter.

Båda spelarna som hjälpte USA att plocka hem VM-guldet i fjol är under kontrakt med det amerikanska förbundet. Det innebär att de får betalt för spel i landslaget och i den inhemska ligan. Arrangemanget möjliggör dock en flytt utomlands, samtidigt som de fortfarande får en lön för landslagsspelet.expressen

Related posts

lämna en kommentar