Frank Lampard ångrar inte utbrottet mot Liverpool


Det blev en fartfylld tillställning mellan Liverpool och Chelsea i Premier League under onsdagskvällen. Liverpool vann med 5-3 och innan Trent Alexander-Arnold gjorde 2-0 på en frispark hamnade Frank Lampard i en het ordväxling med Liverpools bänk.

”F*uck off”, ropade Lampard till Liverpool-tränaren Jürgen Klopp.

Efter matchen uppmanade Lampard dessutom Liverpool att inte bli för arroganta i en intervju med Sky Sports.

Nu har han han utvecklats sina tankar om bråket på en presskonferens.

– Jag har sett videon och jag var där. När det handlar om vilket språk jag använde så ångrar jag det, säger Lampard på presskonferensen enligt Goal.

Jürgen Klopp: ”Frank måste lära sig”

Lampard fortsätter:

– De här grejerna spelas upp mycket i sociala medier. Jag har två unga döttrar som har sociala medier. Men när det gäller min passion försvarar jag mitt lag. Det ångrar jag inte.

Jürgen Klopp slår tillbaka mot Lampards påstående om att Liverpool är arroganta utan tycker att det är ”snarare tvärtom”.

– Vi är inte arroganta. Frank var på tävlingshumör och det respekterar jag mycket. Jag tycker man kan få säga lite vad man vill under matchen. Han kom hit för att vinna eller ta en poäng som skulle hjälpa dem att kvalificera sig för Champions League, säger Klopp enligt ESPN.

Klopp kritiserar dock Lampard för att han inte släppte händelsen när matchen var slut.

– Det han måste lära sig är att stoppa när slutsignalen går och det gjorde han inte. Att snacka om det efteråt är inte okej. Frank måste lära sig det. Han har mycket att lära eftersom han är en ung tränare men han måste lära sig det här.

LÄS MER: ”De frågorna skulle aldrig ställas till Frank eller Ole”
LÄS MER: Drömmen krossades – efter dubbla tabbar
LÄS MER: ”Svårstoppad – han är en riktig diamant..”expressen

Related posts

lämna en kommentar