Dennis Hadzikadunic jagas av det bosniska landslaget


En av sommarens stora följetonger har varit landslagsjakten på Malmö FF:s Anel Ahmedhodzic som har möjligheten att representera både det svenska och bosniska landslaget. Men det bosniska fotbollförbundet har inte bara intensifierat jakten på 21-årige Ahmedhodzic.

Vill säkra Rostovs mittback

Enligt uppgifter till SportExpressen jobbar Bosnien och Hercegovina även hårt på att säkra upp Rostovs mittback Dennis Hadzikadunic, 22, – som tidigare spelat i MFF.

– Det är kul och ett kvitto på att jag har gjort det bra. Men allt sådant får ni ta med min agent. Jag fokuserar bara på att spela fotboll, säger Hadzikadunic till SportExpressen.

Det bosniska förbundets sportchef Zvjezdan Misimovic har haft flera samtal med mittbacken den senaste tiden om landslagsspel. Hadzikadunic har dock ännu inte bestämt sig.

Spelarens agent Blash Hosseini till SportExpressen.

– Det stämmer att Bosnien har hört av sig till oss men det är inget vi tänker på just nu. Dennis känner självklart en stor kärlek till Bosnien, då hans föräldrar kommer därifrån. 

”Haft en fantastisk säsong”

Hosseini fortsätter:

– Samtidigt har han representerat Sverige från P15 upp till U21-landslaget. Det viktigaste för Dennis just nu är att prestera bra i Rostov. Han har haft en fantastisk säsong, sedan kommer allt annat att komma, säger han.

Hadzikadunic har fått stort förtroende den här säsongen och totalt spelat 17 matcher för klubben i ryska ligan där han gjort ett mål. Mittbacken har gjort sju matcher för det svenska U21-landslaget.

Hadzikadunic är född i Malmö och har tidigare i karriären spelat för Malmö FF och även varit utlånad till Trelleborgs FF innan han sommaren 2018 värvades av Rostov där han skrev på ett femårskontrakt.

LÄS MER: Uppgifter: Är förlorad för svenska landslaget
LÄS MER: MFF:arna kan välja bort Sverige – jagas av Bosniens landslag
LÄS MER: Bosnien inte aktuellt för Gigovic: ”Kan vara lugna”expressen

Related posts

lämna en kommentar