Alla tjejer och killar inom vår äldrevård är värda beröm


Jag blir så ledsen när jag hör allt prat om hur dålig vår äldrevård är, ja man säger till och med att vi har bedrivit aktiv dödshjälp. Visst, vi har tyvärr sett många dåliga, rent av katastrofala, exempel i vår. Dessa är dock undantag.

Jag är medicinskt ansvarig för äldrevården i Hofors. Jag är så grymt imponerad av hur alla, från hemtjänstpersonal till sköterskor, kämpat tillsammans under denna minst sagt annorlunda vår. Vi har med hjälp av strikta rutiner, nära samarbete och god ledning från kommun och region, och enorma arbetsinsatser från var och en, lyckats skydda våra äldre från smittspridning.

Alla våra tjejer och killar är värda allt beröm och ett stort tack.

Pernilla Nordlundarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar