Fullriggaren Skybar till salu – efter corona och limp-kritik


I slutet av oktober förra året blev de tidigare ägarna, bröderna Vesterinen, av med serveringstillståndet och beslutade att sälja krogen. I december tog den nya ägaren Osman Yilmaz över verksamheten. Han driver också caféet i markplan på byggnaden, som i samma veva som restaurangköpet gick ifrån Waynes-kedjan.

Men nu verkar det alltså som att ägaren väljer att kasta in handduken beträffande restaurangen med den speciella utsikten över Gävle.

På tisdagen lade han ut en fåordig annons gällande restaurangen på Blocket.se. Initiativet kommer efter en i allmänhet tuff vår för restaurangnäringen.

Fullriggaren fick också klä skott för en kritikstorm efter att en gäst recenserat sitt besök på ett sätt som blev viralt. Upplägget på restaurangens toast Skagen, med två skivor Skogaholmslimpa och en klick skagenröra vid sidan om väckte reaktioner på många håll på sociala medier.

Det är oklart om det påverkat ägaren till att lägga ut Fullriggaren till försäljning. Tidningen har varit i kontakt med Osman Yilmaz som inte vill kommentera den eventuella försäljningen.arbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar