Victor Olofsson om förre lagkamraten William Nylander


Torontos William Nylander är inte den lättaste spelare att få en intervju med och pratar inte med media om han inte måste. 

– Jag har andra saker att göra innan jag kommer härifrån, som till exempel återhämtning och isbad, berättar stjärnan för The Athletic. 

En annan Toronto-stjärna, Jake Muzzin, säger att Nylander är välsignad och besitter alla olika former av atletiska förmågor. 

Men enligt Muzzin har Nylander även en nonchalant sida, och berättar om ett exempel när svensken hade fått en möjlighet att spela på Augusta, som är en de mest exklusiva golfklubbarna i USA. 

– Han ger fan i saker och ting och att spela på Augusta var ingen speciellt för honom. Han har den attityden, och det är viktigt i golf. Om du kan gå ut där och bara spela, ha kul och inte sätta någon press på sig själv, då spelar du mycket bättre. Jag önskar att jag hade samma attityd, men jag lägger alldeles för mycket press på mig själv, säger Muzzin till The Athletic. 

Berättar om Nylander

Buffalos Victor Olofsson, som spelade med Nylander under tiden i Modo, hyllar Nylander och beskriver honom ”som en av de mest skickliga han har spelat med”. 

Men Olofsson delar också en annan bild av NHL-stjärnan – hur lätt han kan somna. Ett drag han delar med sin bror Alexander som Olofsson också har spelat med. 

– Jag har aldrig träffat två personer som sover så mycket som dem, berättar han. 

Under tiden i Modo satte sig alltid Nylander längst fram i bussen till bortamatcherna för att få mer utrymme. 

– Jag tog alltid med mig en tjock yoga-matta så jag kunde sova i gången på bussen, säger Nylander som alltid tar en ”nap” mitt på dagen. 

Ibland kan ”sovstunden” landa på totalt fyra timmar. expressen

Related posts

lämna en kommentar