Officiellt: Sugita blir kvar efter succén | Allsvenskan


Med fyra fullträffar är Yukiya Sugita Sirius främsta målskytt i år och har haft stor betydelse för Uppsalalaget. 27-åringens korttidskontrakt går ut i morgon, men nu har Sugita förlängt med Sirius, något SportExpressen tidigare avslöjat.

– Han har spelat bra och han har blivit en del av vårt spel. Det är klart att han är viktig för oss, annars hade vi inte jobbat så hårt och lagt ner det här arbetet för att ha kvar honom en månad till, säger sportchefen Ola Andersson till UNT.

Förlängningen gjordes möjlig då iranska högstaligan, där Yukiya Sugita spelar för Tractor-Sazi, inte har fastställt något startdatum. För att mittfältaren ska tillåtas spela efter den 23 juli krävs nu ett arbetsintyg från Migrationsverket.expressen

Related posts

lämna en kommentar