Jag får inte dubbla bonuspoäng när drycken inhandlas på Systembolaget


Inte visste jag att Ica och Systembolaget hade ett samarbete.

Men snälla Cecilia Meldahl, nu får du förklara hur du får ihop det hela. Eftersom jag inhandlar mina drycker i burk från Systembolaget så måste ni ha ett samarbete på något vis, för du skriver att jag redan fått bonuspoängen för panten när jag inhandlar drycken, vidare skriver du om ni inte gör ett avdrag för panten på köpbeloppet så skulle jag få dubbla bonuspoäng. Hur går det till att jag kan få dubbla bonuspoäng när burken är inköpt på Systembolaget? Ja du, Cecilia, som är chef för kundrelationer på Ica, det jag funderar på är hur rapporterar Systembolaget in mina inköp till Ica som ger bonuspoäng? För du skriver att jag får bonuspoängen när jag inköper drycken. Tacksam för svar.

Lutfisktorparenarbetarbladet

Related posts

lämna en kommentar