Häckens Ahmed Yasins passning till tidigare klubben AIK


4-0 skrevs slutresultatet när Häcken dominerade mot AIK. Precis som mot Hammarby var det inte någon fråga om vilket lag som var bäst på plan.

– Det har varit mycket snack om att vi inte kan slå storlag och blablabla och hit och dit. Nu har vi tagit de storlagen här på hemmaplan och vi har utklassat de fint. Det ser bra ut för Häcken, säger Ahmed Yasin.

Vad betyder det att besegra storlagen?

– Det är klart det betyder mycket, speciellt en sån här speciell säsong. Det betyder mycket för vårt självförtroende, nu vet vi att vi kan slå dem och spela bra mot dem också. Det är bara att fortsätta.

”Från att vara regerande mästare till att prestera så här..”

Mittfältaren var nöjd med sin egen insats och njöt av att vinna mot tidigare klubben.

– Så klart man har spelat i det här laget tidigare och ville visa att det här är Yasin, säger han och fortsätter:

– Det var tufft men det känns skönt nu efteråt och säga att vi har 4-0 mot AIK. 

Det kändes som det var klasskillnad?

– Det var det, det tror jag de som tittade tror jag tyckte samma sak. Det finns ingen som kan säga att AIK gjorde en bra match, vet inte ens om de har någon farlighet.

Kan du lida med dem?

– Vad ska man känna, jag vet inte om jag kan prata, om jag hade varit i deras situation hade jag självklart försökt ändra på saker och ting. Det har inte sett så jättebra ut, jag har ändå tittat på deras matcher och från att vara regerande mästare till att prestera så här. Jag tror inte många AIK-fans är nöjda med att se sitt lag bli förnedrade på det här sättet.expressen

Related posts

lämna en kommentar