Frank Lampard uppges vilja stjäla Dean Henderson


Dean Henderson står under kontrakt med Manchester United men har under säsongen var utlånad till Sheffield United där han har gjort succé. 

Henderson kommer att återvända United efter att säsongen är slut, men enligt Manchester Evening News kommer han inte komma tillbaka för att konkurrera med David de Gea som har varit förstamålvakt i United under de senaste säsongerna.

Chelsea i kontakt

Nu skriver Manchester-tidningen att Chelsea har tagit kontakt med målvakten och vill kontraktera honom till nästa säsong. Enligt Manchester Evening News tjänar Henderson närmare 800 000 kronor i veckan, men Chelsea kan tänka sig att mer än dubbla den siffran till 1,9 miljoner kronor. 

Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har vid upprepade tillfällen sagt att Henderson förväntas ta över som förstamålvakt i United, men samtidigt har han hyllat David de Gea som nyligen skrev på ett fyraårskontrakt med klubben. expressen

Related posts

lämna en kommentar