Storsatsande ägarduon Sagari Stables rekryterar Linn Andersson


Kompisarna från Malmö, James Roselin och Alexander Huhtinen är personerna bakom nya storsatsningen Sagari Stables. De har just nu 21 hästar på sin ägarlista, varav majoriteten är uppstallade hos Rättvikstränarna Leif Witasp och Kajsa Frick. 

Nu meddelar de att de rekryterar Linn Andersson, känd som travbloggare och även profilerad hästägarerepresentant. 

”Idag kan Sagari presentera ett nytt samarbete: Linn Andersson! Linn kommer att jobba som rådgivare kring vår travsatsning. Den är ännu i sin uppstartsfas så därför känns det bra att Linn, med sin breda kompetens inom travets underbara värld, vill finnas med oss i stort och smått”, skriver Sagari Stables på Twitter. 

https://twitter.com/Sagari_stables/status/1285524542266408961

expressen

Related posts

lämna en kommentar