Jag stannar i Real Sociedad


Under söndagskvällen säkrade Real Sociedad kontraktet till Europa League efter ett sent mål av Adnan Januzaj. Alexander Isak byttes dock ut mållös efter 60 minuter och svensken har inte kunnat behålla samma nivå som han höll innan coronautbrottet. 

Då noterades han för flera mål och det ryktades om att storklubbar som vill köpa honom. Den spanska tidningen La Razón skrev att både Real Madrid och Barcelona ville ha honom. Isak har dock en klausul i sitt kontrakt som gör att han inte kan köpas loss för mindre än 700 miljoner kronor. 

”Känner glädje”

Men efter att säsongen är slut ger Alexander Isak besked om framtiden. Svensken kommer att stanna. 

– Ja, så klart. Det är ingen diskussion. Vi har nått Europa och har en final att spela. Jag gillar det väldigt mycket här just nu och känner inte någon annan känsla en lättnad och glädje, säger han till Fotbollskanalen. expressen

Related posts

lämna en kommentar