Stojan Lukic jättetavla – släpper in mål mot AIK


Nykomlingen Varberg tar emot AIK, och redan efter elva minuter sprack hemmalagets nolla. 

Jakob Haugaard sköt en lång inspark och bollen var på väg till Stojan Lukic, som behövde bara ta ner den. Men målvakten missbedömde studsen, bollen gick över honom och Henok Goitom var på tårna och rundade Lukic och placerade in ledningsmålet. 

Varberg kvitterade

– Målvaktsspelet måste ifrågasättas så klart. Det är skickligt av Goitom att vara med och sätta bollen från en svår vinkel. Men agerandet från Stojan Lukic borde han ha gjort bättre på, säger experten Pär Hansson i Dplay. 

Henok Goitom berättar under halvtidsvilan om målet: 

– Jag vet att han (Jakob Haugaard) har en bra fot. Men jag tänker att bollen kanske blir lite för lång för mig och börjar fundera om jag ska börja jobba hem. Sen ser jag att jag har en chans att nå den och så blir det. Man ska inte underskattas Jakobs fot, säger AIK:s lagkapten. 

Tio minuter senare kvitterade Varberg genom Hampus Zachrisson. Via en hörna satte Zachrisson 1-1 efter att bollen styrdes in av AIK-mittbacken Per Karlsson. 

– Jag tycker att matchen är svårspelad. De kör man mot man-försvar. Men vi måste vara fokuserade när vi får våra chanser. Det är bara att fortsätta löpa. Viktigt att vi vinner i dag, säger Astrit Selmani. 

Matchen pågår. Texten uppdateras. expressen

Related posts

lämna en kommentar